Velká nákupní akce Ona Dnes od 14.10. do 20.10. Využijte slevu 20 % na vše s kódem ONADNES. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží.

Trendy pro podzimní sezónu

Podzim je tady a přináší do našich životů barevné listí, teplé světlo, útulnou atmosféru a přichází i nové trendy. Letos se můžeme těšit na vrstvení oblečení, oversized svetry, hlavní barvy budou teplé jako odstíny hnědé, cihlové či tmavě zelené. Kromě toho jsou v kurzu i vintage kousky, retro vzory a nadrozměrné kabáty. Co se týká obuvi, zůstávají v módě kozačky všech délek, ale také pohodlné tenisky s hrubou podrážkou. Doplňte svůj outfit o kabelku ve stylu baguette a trendové sluneční brýle. Pro dokonalý look si můžete do vlasů přidat mašli, retro čelenku nebo šátek okolo krku. S těmito kousky budete tento podzim středem pozornosti. Stačí si jen vybrat a vrstvit podle svého gusta!


DŽÍNOVÁ BUNDA 

Džínová bunda je ikonický kousek oblečení, který nikdy nevyjde z módy. Své nezaměnitelné místo ve světě módy si udržuje díky své univerzálnosti a nadčasovému vzhledu. Skrze svůj nadčasový design se dá snadno kombinovat s různými styly oblečení, od elegantního až po ležérní. Díky své odolnosti a trvanlivosti je investicí do budoucnosti. Vytvořte si nadčasový outfit s džínovou bundou a buďte stále trendy! 


zdroj: pinterest.com

K džínové bundě se můžou hodit tyto kabelky: 

Kožená crossbody kabelka Laurie černáKožená kabelka Oresta bíláKožená kabelka Febe kouřová

*Všechny kabelky jsou k dostání ve více barvách. Stačí kliknout na obrázek.

 
MIDI SUKNĚ

Midi sukně jsou v dnešní době velmi populárním kouskem do šatníku mnoha žen. Díky délce midi - která končí někde kolem poloviny lýtek - jsou skvělou volbou pro různé příležitosti, od pracovního dne po večerní vycházky. Díky své univerzálnosti se skvěle kombinují s tričky, košilemi nebo svetry. Ať už si vyberete různý střih, materiál nebo vzor, buďte si jistá, že je ta pravá přímo pro vás. Midi sukně dodá outfitu eleganci a ženský šarm. Nezapomeňte doplnit váš look vhodnou obuví a doplňky a budete se cítit skvěle a sebejistě!


zdroj: pinterest.com

K midi sukni se můžou hodit tyto kabelky: 

Kožená kabelka Amara béžováKožená kabelka Betsy černáKožená kabelka Sabina zelená

*Všechny kabelky jsou k dostání ve více barvách. Stačí kliknout na obrázek.

 
DLOUHÝ PODZIMNÍ KABÁT

Dokonalý podzimní kabát na dlouhé procházky podzimní krajinou? Nezbytný kousek pro každého, kdo chce být stylový a zároveň se cítit pohodlně během chladných podzimních dnů. Tento trend není jen praktický, ale také velmi elegantní. Skvěle se kombinuje s různými outfity. Kabáty mají různé střihy, barvy a materiál, vyberte si ten, který vám sedne nejvíce. Investice do kvalitního kabátu se vám vyplatí, protože vám může sloužit mnoho sezón.


zdroj: pinterest.com

K dlouhému podzimnímu kabátu se můžou hodit tyto kabelky: 

Kožená kabelka Felity koňakově hnědáKožená crossbody kabelka Eniza fangoKožená kabelka Eden černá

*Všechny kabelky jsou k dostání ve více barvách. Stačí kliknout na obrázek.


PODZIM A KABELKY

Letos dominují minimalistické kabelky s jednoduchými tvary a neutrálními barvami, které lze snadno kombinovat s různými outfity. Velkým hitem jsou kabelky z přírodních materiálů, jako je například semiš nebo pravá kůže v odstínech hnědé, zelené nebo béžové. Kromě toho jsou také velmi populární kabelky zdobené řetízky nebo  metalickými detaily. Barevně jsou v kurzu přírodní tóny, ale ani odvážné barvy jako červená nebo modrá nezůstávají stranou. Pro tento podzim si vyberte tu pravou kabelku podle své preference a stylu. 

zdroj: pinterest.com

Kožená crossbody kabelka Effie taupeKožená crossbody kabelka Addie koňakově hnědáKožená kabelka Federika černá

*Všechny kabelky jsou k dostání ve více barvách. Stačí kliknout na obrázek.

Přejeme vám krásný a inspirativní podzim. 

S láskou,

Blaire.cz

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz
Zobrazit všechny recenze