Velká nákupní akce Ona Dnes od 14.10. do 20.10. Využijte slevu 20 % na vše s kódem ONADNES. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží.

Připravte se s námi na nový školní rok!

Školní rok se blíží a s ním přichází i nové trendy. Co letos letí? V módních kruzích se mluví o retro stylech, jako jsou květované vzory nebo oversized trička. Důležitou roli hrají také pestré barvy a výrazné doplňky. Nezapomeňte na pohodlnou obuv, která vám umožní pohybovat se po celý den. Ať už se rozhodnete pro sportovní nebo elegantní styl, hlavní je, abyste se v nových outfitech cítili skvěle a sebevědomě. Nový outfit je třeba doplnit i novou kabelkou či batohem, který Vám bude vyhovovat svojí velikostí. 
Přejeme vám mnoho stylových inspirací do nového školního roku!




VELKÁ KABELKA 

Pro školní rok potřebuje spolehlivou a stylovou kabelku, která bude dokonalým doplňkem každého outfitu. S naší kabelkou do školy se budete cítit trendy a připraveni na vše, co školní den přinese. Kabelka má dostatek prostoru pro všechny vaše potřeby - od učebnic, sešitů až po oběd a peněženku. S touto kabelkou budete nejen organizovaní, ale budete také vyzařovat sebevědomí a styl!



zdroj: blaire.cz 

 Kožená kabelka Luisa černáKožená kabelka Lota lahvově zelenáKožená kabelka Muna taupe

 

BATOH

Každý nový školní rok přináší dobrodružství a nové příležitosti. S naším koženým batohem budete připraveni na vše, co vám školní rok přinese. S dostatečným úložným prostorem a praktickými kapsami budete mít všechny potřebné věci po ruce. Stylový design a pohodlné nošení dělají z tohoto batohu skvělého společníka pro každého studenta. Nechte svůj batoh promluvit o vašem stylu.

zdroj: blaire.cz 

Kožený batůžek Isabella červenýKožený batoh Lioness černýKožený batůžek Alcina béžový

 

MALÁ KABELKA 

Máte v rukou novou malou kabelku, která bude vaším společníkem na každé školní akci. Můžete si být jisti, že pohodlně pojme vše potřebné pro váš den. Díky praktickému designu a modernímu vzhledu budete s touto kabelkou středem pozornosti. Užijte si pohodlí a styl se skvělou kabelkou, která vám dodá sebevědomí a dokonale doplní váš outfit na školní akci. Nechte svůj školní den být ještě lepší s touto úžasnou kabelkou!

zdroj: blaire.cz 

Kožená kabelka Adele fuchsiováKožená kabelka Malin hnědáKožená crossbody kabelka Ellin béžová

 

S láskou,

Blaire.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz
Zobrazit všechny recenze