Využije dopravu ZDARMA už nad 1 300 Kč do PPL výdejních míst a Parcelboxů

Letní módní trendy | Léto 2024

Léto je tady a zajímá vás, co bude aktuální v oblasti módy? Podle módních expertů se můžeme těšit na lehké a vzdušné materiály jako je bavlna a len. Barevné palety budou zahrnovat odstíny pastelů a živých barev, které budou skvěle doplňovat letní sluneční paprsky. V trendu budou také vzory, pruhy a puntíky. Co se týče střihů, očekává se nadále oblíbenost oversized kousků, slip šaty, crop topy a ležérní kostýmky.  Léto se ponese s lehkostí a v pohodlí, ale stále s důrazem na styl.


Kostýmkový set 

Sezóna plná stylu a elegance je tady. Tento set je ideální volbou pro ty, kteří chtějí vypadat vkusně a současně udržovat pohodlí během horkých letních dní. S jemným materiálem a moderním střihem budete nejen skvěle vypadat, ale také se budete cítit skvěle. Oživte svůj šatník novým kouskem a buďte připraveni na letní sezónu se stylem! Kostýmkový set, krátké sukně pro ženy - skvělý způsob, jak zářit při každé příležitosti, od pracovního dne až po večerní party. Nechte svou osobnost vyniknout. 

zdroj: pinterest.com

Kožená kabelka Daisy černáKožená kabelka Cindy bíláKožená crossbody kabelka Briaga béžová

 

Dlouhé šaty 

Dlouhé šaty jednobarevné či se vzorem jsou absolutní must-have pro každou ženu. Ať už zvolíte květinové, pruhované nebo jiné vzory, nebo se rozhodnete pro elegantní jednobarevný kousek, budete stále v kroku s módou. Dlouhé šaty jsou skvělou volbou pro letní sezónu, kdy zároveň poskytují pohodlí a šarm. Pro léto jsou dlouhé šaty nezbytnou součástí šatníku každé módní milovnice. 

zdroj: pinterest.com

Kožená kabelka Emily fuchsiováKožená kabelka Giada modráKožená kabelka Sissi béžová

 Len 

Pro letošní letní sezónu jsou lněné kousky nezbytným prvkem v každém šatníku. Lehký a prodyšný materiál lněných látek je ideální pro horké letní dny. Široká nabídka lněných šatů, sukní, košilí nebo kalhot a z ní si vytvořte stylový letní outfit. Kombinujte různé barvy a střihy, od klasických bílých a béžových odstínů až po výrazné barevné kombinace. Dopřejte si letní svěžest a lehkost s trendy lněnými kousky!

zdroj: pinterest.com

Kožená kabelka Scarlet modráKožená kabelka Casilda šedáKožená kabelka Valerie zelená

 

S láskou,

Blaire.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz
Zobrazit všechny recenze