Velká nákupní akce Ona Dnes od 14.10. do 20.10. Využijte slevu 20 % na vše s kódem ONADNES. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží.

Jak kombinovat modrou? | BLAIRE BAREVNÉ SÉRIE

Modrá je univerzální barva, která symbolizuje klid, důvěru a spolehlivost. Při kombinování modré s jinými barvami je důležité brát v úvahu jejich sytost a teplotu. Například kombinace modré s bílou vytváří svěží a čistý vzhled, zatímco spojení modré s šedou dodá outfitu eleganci a sofistikovanost. Pro moderní a odvážný vzhled zkuste kombinovat modrou s neonovými barvami. Nezapomeňte také na doplňky v různých odstínech modré, které mohou oživit a dodat osobitost vašemu outfitu. Nebojte se také experimentovat s různými materiály a vzory, například kombinací džínoviny s proužkovaným topem. S modrou se můžete skvěle vyjádřit a vytvořit stylový outfit, který je moderní a elegantní.

 
 
 
Vytvořte stylový outfit kombinací modré a růžové barvy. Zkuste například tmavě modré džíny s růžovým tričkem nebo světle modrou košilí s fuchsiovými doplňky. Tyto barvy spolu vytvářejí zajímavý kontrast a dodají vašemu outfitu energii a životnost. Nebo můžete zvolit modré šaty doplněné růžovými botami nebo kabelkou pro výrazný a stylový vzhled. Možností je mnoho, zkuste experimentovat a najděte kombinaci, která vám nejvíce sedí!
 
zdroj: pinterest.com
 
Kožená mini kabelka Nicola fuchsiováKožená kabelka Minerva pudrově růžováKožená crossbody kabelka Laurie zářivě růžová

 *Všechny kabelky jsou k dostání ve více barvách. Stačí kliknout na obrázek.
 
 
Modrá a červená jsou skvělou kombinací barev pro vytvoření stylového outfitu. Pro elegantní vzhled můžete zvolit tmavě modré kalhoty a doplnit je červeným sakem nebo topem. Pokud preferujete sportovnější styl, zkuste kombinovat modré džíny s červeným tričkem nebo mikinou. Modré boty nebo doplňky doplnit červenou kabelkou nebo šálou. Důležité je udržet správnou rovnováhu barev a experimentovat s různými odstíny modré a červené pro zajímavý a vkusný vzhled.
 
zdroj: pinterest.com
 
 
 
Kombinací modré a žluté barvy může vytvořit osvěžující a energický vzhled. Modrá přináší klid a důvěru, zatímco žlutá evokuje radost a optimismus. Kombinace těchto barev může být skvělým způsobem, jak propojit tyto vlastnosti a vytvořit vyvážený outfit. Použití modré a žluté může být efektivním způsobem, jak přilákat pozornost a vytvořit zajímavý vizuální dojem. Nechte svou kreativitu volně proudit a vytvořte něco úžasného s touto barevnou kombinací!
 
zdroj: pinterest.com
 
 
 
 
Kombinace modré a zelené vytváří osvěžující a harmonický vzhled. Modrá symbolizuje klid, důvěru a stabilitu, zatímco zelená evokuje přírodu, čerstvost a naději. Kombinací těchto barev vytváříme spojení mezi klidem a vitalitou. Modrozelený odstín může být uklidňující, ale zároveň osvěžující. Použití těchto barev může být ideální pro prostředí, kde chceme podpořit kreativitu a klidnou mysl, například ve studiu nebo pracovně. Díky svému spojení s přírodou může tato kombinace barev přinést do prostoru pocit rovnováhy a harmonie.
 
zdroj: pinterest.com
 
Kožená kabelka Grace zelenáKožená kabelka Emily lahvově zelenáKožená kabelka Valerie petrolejová
 
 
 *Všechny kabelky jsou k dostání ve více barvách. Stačí kliknout na obrázek.
 
 

S láskou,

Blaire.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz
Zobrazit všechny recenze