Velká nákupní akce Ona Dnes od 14.10. do 20.10. Využijte slevu 20 % na vše s kódem ONADNES. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží.

Barvy léta 2024

Barvy léta budou plné života a radosti. Představte si syté odstíny slunečního západu, jasně modrou oblohu, zářivě zelené louky a pestrobarevné květiny. Přinesou nám pocit tepla a optimismu, jako bychom procházeli barevnou paletou přírody. Budeme se kouzelně topit v odstínech bílé, oranžové, fialové, žluté, růžové a modré, které nám dodají energii a radost z každého okamžiku stráveného venku. Do módní palety se promítnou také odvážné metalické barvy, jako stříbrná a zlatá, dodávající outfitům luxusní nádech. Celkově se můžeme těšit na barevnou smršť, která bude kombinovat jak jemné pastely, tak výrazné a živé barvy, vytvářející dynamický a pestrý vzhled.

 

BÍLÁ

Bílá barva je v oblasti módy vždy výrazným prvkem. Symbolizuje čistotu, eleganci a jednoduchost. Je skvělou volbou pro letní dny, kdy přináší svěžest a lehkost outfitu. Tato neutrální barva se skvěle kombinuje s různými odstíny a vzory, což jí dává široké možnosti pro vytvoření různorodých stylů. Bílá je také skvělou volbou pro formální události, kdy dodává eleganci a sofistikovanost. Ať už se rozhodnete pro celo bílý outfit nebo pouze doplňky v této barvě, bílá vždy zanechá výrazný dojem.

zdroj: pinterest.com

Kožená kabelka Daisy bíláKožená kabelka Betsy bíláKožená kabelka Fiamma bílá

 

MODRÁ

Modrá barva je v současné době velmi populární v módě. Tato barva evokuje klid, důvěru a eleganci, což ji činí oblíbenou volbou pro různé oblečení a doplňky. Skvěle se kombinuje s různými barvami, jako je bílá, šedá nebo hnědá, a dodává outfitu ten správný šmrnc. V módních kolekcích můžeme vidět různé odstíny modré, od světlé azurové až po tmavě modrou. Díky své univerzálnosti se modrá barva stala trvalým prvkem v šatníku mnoha lidí po celém světě.

zdroj: pinterest.com

Kožená kabelka Rina modráKožená shopper kabelka Solange džínově modráKožená crossbody kabelka Addie modrá

 

RŮŽOVÁ

Rozeznávaná jako symbol něhy a ženskosti, ružová barva se stala klíčovým prvkem v módním průmyslu. Trendy ukazují, že ružová je stále oblíbenou volbou pro designéry i spotřebitele. V různých odstínech a kombinacích se objevuje na přehlídkových molech, v kolekcích oděvů i doplňků. Od pastelových tónů až po syté odstíny, ružová přináší do módy jemnost a eleganci. Bez ohledu na roční období je ružová stále aktuální a univerzální barvou, která dokáže dodat outfitům svěžest.

zdroj: pinterest.com 

Kožená kabelka Febe růžová Kožená kabelka Minerva pudrově růžováKožená kabelka Zola růžová

 

S láskou,

Blaire.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz
Zobrazit všechny recenze